Pleisterwerken

Pleisterwerken

Stukadoor in de regio gezocht?

Op zoek naar een stukadoor in de regio voor uw pleisterwerken? Wij zorgen voor uw pleisterwerken, maar desgewenst ook voor uw schilderwerken en zelfs de volledige afwerking van uw project. Het voordeel voor u? U heeft 1 aannemer, 1 aanspreekpunt.

  OFFERTE PLEISTERWERKEN

  Waarvoor zoekt u een stukadoor?*

  Moeten er ook andere werken uitgevoerd worden?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Bezettingswerken

  Goed uitgevoerde pleisterwerken

  Ook een goede uitvoering van uw pleisterwerken zijn van essentieel belang bij een kwaliteitsvolle afwerking voor uw project. Denk maar aan uw muren, plafond en tegels. Goede plakwerken zorgen voor een mooi resultaat.

  De muren en plafonds moet men egaliseren. Vergis je niet, het pleisteren is werk voor professionele stukadoors. Als je er geen ervaring mee hebt, is het immers niet vanzelfsprekend om oneffenheden te vermijden, en bovendien moet je het risico op barsten en scheuren tot een minimum herleiden. Goed uitgevoerde plamuurwerken beperken ook de kans op vocht in de muren.

  pleisterwerken

  We doen meer dan alleen maar plafonds & muren plamuren

  Onze grootste troef is onze veelzijdigheid. Onze mensen, vaklui met ervaring, zijn naast bezetten thuis in alle markten:

  elektriciteitswerken, verlichtingswerken, sanitair aansluiten, verwarming, schilderwerken, gyprocwerken, tegels plaatsen, laminaat leggen, dakisolatie, … 

  Iedereen in Dessel is bij ons welkom, van architecten tot particulieren en bedrijven. U kan ons inschakelen voor specifieke opdrachten of voor een complete afwerking van A tot Z. Aan u de keuze.