Schilder nodig voor uw schilderwerken?

Schilderwerken

Schilder in de regio gezocht?

Op zoek naar een schilder? Als ervaren schildersbedrijf kan u bij ons terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerken, kaleien van gevels en ook voor behangwerken en eventuele andere decoratiewerken.

  OFFERTE SCHILDERWERKEN

  Waarvoor heeft u een schilder nodig?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Gaat het om een nieuwbouw of bestaande woning?*

  Moeten de schilder ook extra werken uitvoeren?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Goed uitgevoerde schilderwerken

  Wilt u uw woning, appartement of gebouw laten schilderen en bent u op zoek naar een geschikt schildersbedrijf? Wil je de muur in je woonkamer opnieuw verven? Is de keuken toe aan een nieuwe verflaag? Is de verf op uw trap aan het afbladderen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een goede schilder bij in de buurt. En voor al uw schilderwerken, zowel buiten- als binnenschilderwerken kan u op onze ervaring rekenen! Wij zorgen voor onklopbare prijzen tegen uitzonderlijke kwaliteit!

  Meer dan alleen schilderwerken

  U kan bij ons ook terecht voor:

  Behangwerken

  Schilderen en behangen worden vaak in combinatie met elkaar gebruikt. Overweeg het gebruik van vliesbehang om het oppervlak van de muren te bedekken om ze gelijkmatiger te maken. Creëer een look die helemaal van jou is! Tegenwoordig wordt behang veelvuldig gebruikt om een unieke sfeer in een ruimte te creëren. U kunt bijvoorbeeld de onderste helft van een muur schilderen en deze vervolgens bedekken met behang met een mooie print erop.

  Gevel kaleien

  Kaleien is een oude schildermethode waarbij een dunne laag kalkpleister op een muur, meestal metselwerk, wordt aangebracht met een blokborstel en laat drogen.

  Kaleien wordt gebruikt voor zowel buiten- als binnenmuren en kan worden gebruikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het is de meest effectieve methode om ze te voorzien van een passende behandelings- en afwerklaag.

  De kalk vormt niet alleen een goede barrière tegen vocht en andere invloeden van buitenaf, maar verbergt ook effectief eventuele ongewenste onvolkomenheden. Alsof dat nog niet genoeg is, geeft de afdichting ook uw gevel (of binnenmuur) een geheel frisse en realistische uitstraling.

  schilderwerken

  Waarom u voor ons zou moeten kiezen!

  Onze grootste troef is onze veelzijdigheid als afwerkingsbedrijf. Onze mensen, vaklui met ervaring, zijn naast het plaatsen van gipskarton thuis in alle markten,:

  pleisterwerken, elektriciteitswerken, verlichtingswerken, sanitair aansluiten, verwarming, schilderwerken, tegels plaatsen, laminaat leggen, dakisolatie, … 

  Iedereen is bij ons welkom, van architecten tot particulieren en bedrijven. U kan ons inschakelen voor specifieke opdrachten of voor een complete afwerking van A tot Z. Aan u de keuze.

  Als u op zoek bent naar een aannemer in Antwerpen die kwaliteit levert aan correcte & betaalbare prijzen, dan bent u hier aan het juiste adres. U kan ons altijd vrijblijvend contacteren!