Gyprocwerken

Gyprocwerken

Op zoek naar een expert in gyproc plaatsen? Als ervaren gyproc plaatser kan u bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  OFFERTE GYPROC PLAATSEN

  Waarvoor zoekt u een gyproc plaatser?*

  Welke soort gyprocwerken moeten er uitgevoerd worden?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Moeten er ook andere werken uitgevoerd worden?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Goed uitgevoerde gyprocwerken

  Gaat u bouwen verbouwen? Dan is de kans groot dat u vroeg of laat gyproc platen moet (laten) plaatsen. En laat gyproc nu een van onze specialiteiten zijn! Wij weten er alles over!.

  Wil je graag een nieuwe indeling in een bepaalde ruimte? Met gipskarton maken we scheidingswanden en kunnen we zelfs deuropeningen en ramen isoleren. Zijn je muren scheef of in slechte staat? We kunnen een voorzwetwand voor je muur plaatsen. Zo kunnen we je scheve muur terug recht maken en isoleren, leidingen en/of schakelaars plaatsen, …

  Ook voor de afwerking van casco woningen is dit het afwerkingsmateriaal bij uitstek. Een plafond van gyproc kan op elke hoogte gezet worden en kunnen we daarna afwerken door inbouw spots te voorzien of om leidingen weg te werken, etc.

  gyprocwerken

  Waarom u voor ons zou moeten kiezen!

  Onze grootste troef is onze veelzijdigheid als afwerkingsbedrijf. Onze mensen, vaklui met ervaring, zijn naast het plaatsen van gipskarton thuis in alle markten,:

  pleisterwerken, elektriciteitswerken, verlichtingswerken, sanitair aansluiten, verwarming, schilderwerken, tegels plaatsen, laminaat leggen, dakisolatie, … 

  Iedereen is bij ons welkom, van architecten tot particulieren en bedrijven. U kan ons inschakelen voor specifieke opdrachten of voor een complete afwerking van A tot Z. Aan u de keuze.

  Als u op zoek bent naar een aannemer in Antwerpen die kwaliteit levert aan correcte & betaalbare prijzen, dan bent u hier aan het juiste adres. U kan ons altijd vrijblijvend contacteren!