Afwerking

Afwerkingsbedrijf

Op zoek naar een afwerkingsbedrijf in Antwerpen? Prima, dan zit u hier op de juiste plek. A&Z Facilities zorgt voor een volledige & betaalbare afwerking van hoge kwaliteit voor uw woning. Nieuwbouw of verbouwingen? We doen het allemaal even graag.

renovatiewerken

U zoekt een aannemer in Antwerpen voor gyprocwerken?

Gaat u bouwen verbouwen in Antwerpen? Dan komt u vroeg of laat altijd in aanraking met gyprocwerken. Gyprocwerken zijn de specialiteit van A&Z Facilities.

Wil je graag een nieuwe indeling in een bepaalde ruimte? Met gyrpoc maken we scheidingswanden en kunnen we zelfs deuropeningen en ramen isoleren. Zijn je muren scheef of in slechte staat? We kunnen een voorzwetwand voor je muur plaatsen. Zo kunnen we je scheve muur terug recht maken en isoleren, leidingen en/of schakelaars plaatsen, …

Ook voor de afwerking van casco woningen zijn we aangewezen op gyprocwerken. Een plafond van gyproc kan op elke hoogte gezet worden en kunnen we daarna afwerken door inbouw spots te voorzien of om leidingen weg te werken, etc.

gyprocwerken

Pleisterwerken

Ook een goede uitvoering van uw pleisterwerken zijn van essentieel belang bij een kwaliteitsvolle afwerking. Denk maar aan uw muren, plafond en tegels. Goede pleisterwerken zorgen voor een mooi resultaat.

De muren en plafonds moet men egaliseren. Vergis je niet, het pleisteren is werk voor professionele stukadoors. Als je er geen ervaring mee hebt, is het immers niet vanzelfsprekend om oneffenheden te vermijden, en bovendien moet je het risico op barsten en scheuren tot een minimum herleiden. Goede pleisterwerken beperken ook de kans op vocht in de muren.

Afwerking van A tot Z

Onze grootste troef is onze veelzijdigheid als afwerkingsbedrijf. Onze mensen, vaklui met ervaring, zijn thuis in alle markten:

elektriciteitswerken, verlichtingswerken, sanitair aansluiten, verwarming, schilderwerken, gyprocwerken, pleisterwerken, tegels plaatsen, laminaat leggen, dakisolatie, … 

Iedereen is bij ons welkom, van architecten tot particulieren en bedrijven. U kan ons inschakelen voor specifieke opdrachten of voor een complete afwerking van A tot Z. Aan u de keuze.